Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.06.2015 11:55

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Manisa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Dernek Başkanı Yatkın, geçtiğimiz hafta düzenlenen mezunlar buluşmasına verilen desteklerden ötürü Genel Sekreter Halil Memiş’e teşekkür etti.

Manisa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Yatkın ve Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile bir araya geldiler. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Yatkın, “Manisa Lisesi Mezunları Derneği’ni geçtiğimiz yıl kurduk. Yaklaşık 1 yıldan bu yana etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Manisa Lisesi ise şehrin en köklü okullarından bir tanesi. Mezunları arasında Manisa’nın önemli isimleri var. Yaklaşık 1 yıldır kamu yararına çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bunlardan en önemlilerinden bir tanesi geçtiğimiz hafta içerisinde yaptık. Ekrem Pakdemirli, Ertuğrul Dayıoğlu başta olmak üzere eski mezunlarımızı bir araya getirdik. Eski öğretmenlerimizi de davet ettik. Ayrıca geçmişte mezun olan arkadaşlarımıza kep ve cüppe giydirdik. Bu etkinlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin de büyük katkılarınız oldu. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyoruz. Gerçekten yanımızda oldunuz. Zor bir zamanda bizlere destek olduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Üzerimize düşeni yapmak boynumuzun borcu

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ise, “Teşekkürü öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün adına kabul ediyorum. Belediyeciliğin hep algılanan yönü sadece yatırım yapar, fiziki bir şeyler ortaya çıkarır. Ama sadece bu değil. Sosyal kültürel yönü de var. Ama hepsinden önemlisi kentin değerlerini ve dinamiklerini harekete geçirmesi gerekir. Bu manada yaptığınız oluşum çok önemli. Dolayısıyla geç kalınmış bir oluşumun sizlerin öncülüğünde gerçekleştirilmiş olmasının güzel olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda sizleri tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte de bize düşen bir şey olursa her zaman yapmak boynumuzun borcu” diye konuştu. Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Yatkın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’e plaket takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu