Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.07.2015 23:24

MANİSA Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD), Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil katıldı. Güzgülü ve Açıkdil, birlik ve beraberliğin önem kazandığı Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği organizasyonu düzenlediği için MAGİD Başkanı Aslan Yılmaz’a teşekkür etti.

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği, birlik ve beraberlik duygularının arttığı Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği programı düzenledi. Lezzet-i Sefa Restaurant’ta MAGİD Dernek Başkanı Aslan Yılmaz tarafından organize edilen iftar yemeğine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, MAGİD Yönetim Kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuklar birbirleriyle bol bol sohbet etti.

Dernek Başkanı’ndan Üyelere Teşekkür

İftar yemeğinin ardından konuşma gerçekleştiren MAGİD Başkanı Aslan Yılmaz, Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilen başkanlık seçiminde kendisine destek olan üyelere teşekkür etti. Ramazan ayı dolayısıyla manevi duyguların hat safhada yaşandığını belirten Yılmaz, “Önümüzdeki yıllarda yine böyle anlamlı günlerde buluşmayı diliyorum” diye konuştu.

İnşaat Sektörü Daha Yukarılara Taşınmalı

MAGİD Başkanı Aslan Yılmaz’ın ardından Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da bir konuşma gerçekleştirdi. Bektaş, inşaat sektörünün bir şehrin ilerlemesindeki en önemli unsurlardan biri olduğunu belirtti. İnşaat sektöründeki çıtanın daha da yükseltilmesi gerektiğine vurgu yapan Bektaş, il genelindeki konut açığının kapatılması için çalışmaların sürdürülmesi gerektiğini ifade etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, iftar yemeği organizasyonuna ev sahipliği yapan MAGİD Başkanı Aslan Yılmaz’a teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu