Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.07.2015 14:32

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Lisesi Mezunları Derneği’ni ağırladı. Manisa’da bu tür derneklerin çok önemli bir görev üstlendiğine vurgu yapan Başkan Ergün, kente değer katan önemli isimleri mezun eden Manisa Lisesi’nin dernekle temsil edilmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Manisa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Manisa Lisesi mezunlarından oluşan Derneğin Başkanı Abidin Yatkın, geçtiğimiz yıl derneğin kurulduğunu ve eylül ayında yönetimi devraldıklarını belirterek, 9 ayda derneği tanıttıklarını ifade etti. Yatkın, “Büyükşehir belediyesiyle ilişkilerimiz çok iyi ilerledi. Birçok etkinliğimizde yanımızda oldunuz. Manisalıların bir araya gelmesi çok güzel. Bu güne kadar çok iyi örnekleri olamamış. Siyasetin her kesiminden insan bizim üyemiz. Çok güzel bir sinerji yakaladık. Bu kentin evlatlarıyız. Meslek hayatımızı bir kenara koyup bu derneğe büyük bir emek harcıyoruz” dedi.

‘Her Türlü Katkıyı Vermeye Hazırız’

Başkan Ergün’de birlik ve beraberlik örneği derneklerin çoğalması gerektiğini belirterek, çok önemli isimleri mezun eden Manisa Lisesi’nin dernekle temsil edilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Derneğe her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını dile getiren Başkan Ergün, “ Bu birliktelik çok güzel. Eskiler yad ediliyor. Anılar tazeleniyor. Bu birlik beraberlik daim olsun. Üzerimize düşen bir şey varsa katkı duymaktan mutluluk duyarız. Bu işlerde siyaset olmaz. Bütün karışımlar derneğinizde var” diye konuştu. Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Abidin Yatkın, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e plaket verdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu