Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.07.2015 16:16

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf Enli ve yönetimini ağırladı. Manisa’ya ulaşım noktasında en güzel hizmetlerin verilmesi konusunun görüşüldüğü ziyarette Oda Başkanı Yusuf Enli, oda üyelerinin genel kurul için imza topladığı yönünde duyum aldığını belirterek, “Görevi bırakmaya hazırım” mesajı verdi.

Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf Enli, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz de hazır bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve geride kalan süre içerisinde birlikte güzel hizmetlere imza attıklarına inandıklarını ifade eden Oda Başkanı Yusuf Enli, Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma dahil ettiği ve edeceği yeni otobüslerle ilgili görüşlerini aktardı. Ziyarette oda üyelerine mesaj da veren Enli, “Üyelerimizin genel kurul için imza topladığını duyuyorum. 25 yıldır görev yaptığım bu odada görevi bırakmaya hazırım” dedi.

Tek düşüncemiz vatandaşlarımızın mutluluğu

Ziyaretleri nedeniyle Enli ve yönetimine teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte il genelinde vatandaşların ulaşım konusunda en iyi hizmetleri almaları için çaba sarf ettiklerini söyledi. Muradiye sakinleri ile CBÜ Muradiye Kampüsü öğrencilerinin kaliteli, modern ve konforlu bir şekilde il merkezine ulaşımlarının sağlanması için orada bulunan kooperatifleri tek çatı altında toplayarak, otobüslerin yenilenmesine öncülük ettiklerini hatırlatan Başkan Ergün, tek düşüncelerinin vatandaşların mutlu olması olduğunun altını çizdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu