03.07.2015 10:06

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Halk Bankası tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde okunan ilahilerle de Ramazan ayının ruhunu yaşandı.

Halk Bankası Manisa Şubesi Ramazan ayı dolayısıyla, Holiday Inn Express Otel’de iftar yemeği düzenledi. Düzenlenen iftar yemeğine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Uluturhan, SPİLAŞ Genel Müdürü Uğur Doruk, oda başkanları, banka çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Okunan iftar duasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında konuklar bol bol sohbet etme fırsatı da buldu. İftar yemeğinde okunan ilahiler de Ramazan ayının ruhunu yaşattı.