03.07.2015 10:45

MANİSA Valiliği tarafından düzenlenen ‘İftar Vakti Kardeşlik Vakti’ Projesi ile Manisa Organize Sanayi Bölgesi sponsorluğunda Şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi. Yaklaşık 750 şehit aileleri ve gazinin katıldığı en anlamlı iftar yemeğine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya’da katıldı.

Manisa’da Ramazan ayında şehit aileleri ve gaziler unutulmadı. Manisa Valiliği tarafından yürütülen İftar Vakti Kardeşlik Vakti projesi kapsamında, Manisa Organize Sanayi Müdürlüğü sponsorluğunda şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği düzenlendi. Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübünde düzenlenen iftara, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, MOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Sarıgözoğlu, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, OSB yetkilileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Yaklaşık 750 şehit ailesi ve gazinin katıldığı yemekte okunan dualarla iftar açıldı. İl Müftüsü Sinan Cihan, okuduğu dualarla şehitler için rahmet diledi. Müftü Cihan, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, İslam aleminde son zamanlarda yaşanan kargaşalara dikkat çekti. İftar yemeğinde konuşan MOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Sarıgözoğlu, iftarı geleneksel hale getirdiklerini belirterek, kendileri için çok anlamlı bir gece yaşadıklarını söyledi. Sarıgözoğlu, “ Bizler şehit aileleri ve gazilerimize minnet borçluyuz. Onların her zaman yanındayız. Vatan için canını veren şehitlerimizi saygıyla anıyorum” dedi. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da iftara katılanlara teşekkür edip, şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.