06.07.2015 11:02

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Kula’da şiddetli yağmur sonrasında bozulan yollarda bakım ve onarım çalışması yaptı. En şiddetli yağışlara bile dayanıklı hale getirilen yoldaki çalışmalar, mahalle halkını memnun etti.

Kula’da Çiftçiibrahim Mahallesi’nde yağışların ardından yollarda yaşanan sıkıntılara Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı. Çiftçiibrahim Mahallesi ana ulaşım yolunda tamamen yıkılan yol altı büz geçişleri yenilendi. En yoğun yağışlarda dahi sistemi destekleyecek ve yolun zarar görmesini engelleyecek büzler döşendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Mahallenin yolları mevsim normallerinin üzerinde seyreden yağışlar nedeniyle ciddi deformasyona uğramıştır. Bu durum ancak yağışların etkisini kaybetmesiyle çalışılır duruma gelen toprak yapısının işlenmesiyle düzeltmeye başladık. Ana ulaşım yolu alt su geçiş büzleri yeniden değiştirilerek yeni sistem ve geniş büzlerle değiştirildi. Yollarda asfaltlama çalışması için gerekli çalışmalar yapılarak hazır hale getirildi. Memleketimize yapılan her hizmeti bu bölgenin insanı fazlasıyla hak ediyor. Hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Kahraman yapılan çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’e, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a ve Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu’na ayrı ayrı teşekkür etti.