06.07.2015 20:52

MANİSA’nın Gölmarmara ilçesinde meydana gelen elim trafik kazasında yaşamını yitiren 15 tarım işçisi, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Hayatını kaybeden işçilerin Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahallesi’ndeki cenaze namazında gözyaşları sel oldu.

Gölmarmara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamlarını yitiren 15 tarım emekçisi, Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahalle mezarlığında ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze namazına Manisa Milletvekilleri Erkan Akçay, Zeynel Balkız, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Basın-Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, hayatlarını kaybeden işçilerin aileleri ve vatandaşlar katıldı. Konvoy halinde Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahallesi mezarlığına getirilen cenazeler için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Gözyaşlarının sel olup aktığı cenaze töreninde, bazı vatandaşlar fenalık geçirdi. Fenalık geçiren vatandaşlara mezarlıkta hazır bulundurulan sağlık ekipleri müdahale etti. Türkiye’yi yasa boğan kazada hayatını kaybeden vatandaşlar, gözyaşlarıyla toprağa verildi.