Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.07.2015 11:46

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu Belediyesi’nin katkıları ile Ergenekon Mahallesi’nde başlattığı asfalt çalışmaları sona erdi. Önemli bir sorunun çözülmesiyle birlikte bölge rahat bir nefes alırken, sürücüler de yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Asfalt çalışmalarının yanı sıra Ergenekon Mahallesi’nde inşa edilen İhlas evlerinin de altyapı sorunlarına MASKİ ekipleri neşter vurdu.

Turgutlu’da cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım, tamirat ve iyileştirme çalışmaları hız kazandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalara Turgutlu Belediyesi’nin de destek vermesiyle sorunlar hızla çözülmeye başlandı. Ergenekon Mahallesi’nde başlatılan asfalt çalışmalarının sona ermesiyle birlikte Milat Caddesi üzerindeki sorunun ortadan kalmasıyla bölge rahat bir nefes aldı. Mahallenin yoğun kullanım alanlarından olan Millet Caddesi üzerindeki çalışmalar bölgenin asfalt ihtiyacını karşıladığı gibi çevre halkını da memnun etti. Ankara-İzmir anayoluna paralel bulunan yoldaki düzenleme güzergah üzerindeki işletme personeli ile mahalle sakinleri tarafından takdir topladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, bu bölgede yaşanan sorunu kısa sürede çözdüklerini belirterek, yaklaşık 1 buçuk kilometrelik yolun asfaltlanmasının bittiğini ifade etti. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de iki kurumun işbirliği ile Turgutlu’nun sorunlarının teker teker çözüldüğünü belirterek, işbirliğinin süreceğini dile getirdi.

Altyapı Sorunlarına Çözüm

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ergenekon Mahallesi’nin asfalt sorunlarının yanı sıra altyapı sorunlarına da el attı. Mahallede yeni inşa edilen İhlas Evlerinin 2. Etap altyapı çalışmalarına start verildi. MASKİ ekiplerinin yapacağı çalışmalarla İhlas evleri altyapı sıkıntısı yaşamayacak.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu