07.07.2015 16:49

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olan ve adını Spor Toto 3. Lig’e yazdıran Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol takımının rakipleri belli oldu. Yeşil beyazlılar Diyarbakırspor ve Sakaryaspor gibi köklü takımların yer aldığı 2. Grupta mücadele edecek.

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden ve sezon sonunda şampiyon olarak Spor Toto 3. Lig’e çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımının 2015-2016 sezonunda Spor Toto 3. Ligi’de mücadele edeceği rakipleri belli oldu. 3.Lig 2. Grupta yer alan Manisa Büyükşehir Belediyespor şampiyonluk yarışında, Adliyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Bodrum Belediyespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Derincespor, Diyarbakırspor, Etimesgut Belediyespor, Gaziosmanpaşa, K.Maraş Büyükşehir Belediyespor, Kemer Tekirovaspor, Ofspor, Orhangazispor, Payas Belediyespor 1975, Sakaryaspor, Sancaktepe Belediyespor, Sultanbeyli Belediyespor, Yomraspor ve Zara Belediyespor takımları ile mücadele edecek. Spor Toto 3. Lig’de grup fikstürlerinin önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.

Şehrimize Yeni Bir Heyecan Getirdik

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, gruptaki takımları değerlendirdiği. Zorlu bir grupta mücadele edeceklerinin altını çizen Ergün, “Şehrimize yeni bir heyecan getirdiğimizi düşünüyorum. Takımımız bu sene tarihinde ilk kez 3. Lig’de mücadele edecek. İlk defa mücadele edeceğimiz ligde başarılı olmak istiyoruz. Yeni sezonda taraftarlarımızın da desteğiyle ligde hedeflediğimiz noktalara geleceğimize inanıyorum. Şehrimiz ve takımımız için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.