Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.07.2015 12:13

İL genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelere koordinasyon hizmet binası, MASKİ ve MABEM binalarını da kazandırmaya başladı. Bu kapsamda Salihli ilçesinde eski Özel İdaresi binasının yıkılarak yerine Koordinasyon Merkezi, MASKİ ve MABEM binaları yapılacağı belirtildi. Vatandaşların büyükşehir hizmetlerine en kısa zamanda ulaşmalarını sağlamak için projeyi hazırladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hizmetin Salihli’ye hayırlı olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesinde bulunan eski Özel İdare binasını yıkarak yerine MASKİ, MABEM ve Büyükşehir Koordinasyon Merkezi yapacak. Projeyle ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu, “MABEM bölümü toplam 3 kattır. 10 adet derslik, 2 adet Etüt Odası, 1 adet kütüphane, 1 adet öğretmenler odası, 1 adet idareci odası, 1 adet seminer salonu ve en üst katta çok amaçlı salon bulunmaktadır. Koordinasyon merkezinde zemin katta MASKİ birimlerinden 3 adet abone veznesi, 3 adet açma-kapama veznesi, 4 kişilik proje odası, 1 er kişilik sayaç ve sicil veznesi bulunmaktadır. Katta MASKİ Şube Müdürü Odası, 2 kişilik sekreterya ve 30 kişilik toplantı odası bulunmaktadır. Yine 3 kişilik Büyükşehir veznesi, 3 kişilik numarataj veznesi, 3 kişilik Çözüm Merkezi, 1’er kişilik Fen İşleri, Sağlık İşleri, Zabıta, İtfaiye, Temizlik, Hal-Garaj birimleri ve 5 kişilik sosyal doku odası bulunmaktadır. Katta Koordinasyon Merkezi Şube Müdürü Odası, 1 kişilik sekretarya, 1 adet VIP Oda ve dinlenme odası yer alacaktır” dedi.

Yeni yılın ilk aylarında tamamlanacak

Projesi hazırlanan hizmet binasının ihale sürecinin başlayacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa merkezinde büyük başarı sağlayan eğitim merkezimizi ilçelerimizde de hayata geçirmeyi planlamıştık. Salihli ilçemizde de devir tasfiye komisyonunca Büyükşehir Belediyemize bırakılan eski Özel İdare binasını yıkarak yerine böyle güzel bir bina yapacağız. Burada hem MASKİ, hem MABEM, hem de Koordinasyon Merkezimiz yer alacak. İlçelerde yaşayan vatandaşlarımızın Büyükşehir Belediyesi hizmetlerine en kısa zamanda ulaşmalarını sağlamak için bu projeyi hazırladık. Yeni yılın ilk aylarında bitirmeyi hedeflediğimiz bu güzel hizmetin şimdiden Salihli’mize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu