14.07.2015 11:35

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akhisar’da Büyükşehir Belediyesine ait olan alanlarda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerdeki hizmet ağının gün geçtikçe hızlandığını belirten Memiş, Akhisar’ın her türlü sorunu ile yakından ilgilendiklerini ve ziyaretinin amacının Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde görmek olduğunu belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ilçe ziyaretleri kapsamında Akhisar’a ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediyesine ait olan Yeni Mezarlık, Terminal ve Şantiyede incelemelerde bulunan Memiş’e Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve yetkili müdürler de eşlik etti. İlk olarak Yeni mezarlık girişine yapılan ve vatandaşların mezarlığa gidiş gelişlerinde ulaşım sorunları çekmemesi amacıyla konuşlandırılan durakları inceleyen Memiş, daha sonra mezarlık üst kısmında bulunan yolda gerçekleştirilen parke taşı döşeme çalışmasını inceledi. Kabir ziyareti amacıyla mezarlıkta bulunan vatandaşlar da çalışmalar için Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Akhisar Yeni Mezarlık’taki incelemelerinin ardından Akhisar Belediyesi’nden Büyükşehir Belediyesine geçen Oto Terminal’de çalışanlar ile bir araya gelen ve yapılan çalışmalar hakkında Koordinatör Doğan Ensivri’den bilgiler alan Memiş, terminalin dış görünümü ile yapılacak olan tadilat çalışmalarının sürmesi gerektiğini belirtti. Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ise terminali teslim aldıklarında çok kötü durumda olduğunu belirterek, 20 yıldır boya badana işleri yapılmayan terminale, yaptığı çalışmalarla Büyükşehir Belediyesinin nefes aldırdığını belirtti. Genel Sekreter Memiş, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Akhisar Şantiyesine de ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.