14.07.2015 11:39

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ve Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri de katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Akhisar Ütopya Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türk İş Başkanı Ergün Atalay, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, siyasi partilerin temsilcileri, oda ve dernek üyeleri, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan duaların ardından hep birlikte oruçlar açıldı. Birlik ve Beraberlik duygularının arttığı iftar yemeği programında, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Türk İş Başkanı Ergün Atalay ve Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yıldız birer konuşma yaptı. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yıldız davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.