20.07.2015 19:05

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, (MASKİ) Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak’ın annesi Remziye Parlak hayata gözlerini yumdu. Parlak için Hatuniye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Parlak ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

MASKİ Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Parlak’ın annesi Remziye Parlak hayatını kaybetti. Remziye Parlak için Hatuniye Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra MHP Manisa Milletvekili Zeynel Balkız, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun ve Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük ile yakınları katıldı. Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlanan Remziye Parlak, Kırtık mezarlığında defnedildi.