Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.07.2015 15:35

MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal alanda hayvancılık yapan vatandaşları desteklemek amacıyla yapılan yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Bu kapsamda Kula ilçesine bağlı Börtlüce Mahallesi’nde yeni bir hayvan sulama göleti daha inşa edildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün tarım ve hayvancılığın gelişmesine büyük önem verdiğini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, kırsala yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Kula ilçesine bağlı Börtlüce Mahallesi’nde yeni bir hayvan sulama göleti inşa etti. Daha önce hayvan sürülerinin sulanması için yapılan sulama göletinin yapıldığını söyleyen Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, yeni göletin inşa edilmesiyle birlikte, hayvancılıkla uğraşan vatandaşların rahat bir nefes aldığını belirtti. Börtlüce Mahallesi’nde hayvancılık yapan vatandaşların, kurak yaz aylarında hayvanlarını rahatlıkla sulayabileceklerini ifade eden Okkalı, “Kırsalı geliştirmek için vatandaşlarımızın eksikliğini hissettiği tüm çalışmaları hayata geçireceğiz” dedi.

Sorunlar Tek Tek Çözülüyor

Kula halkının hayat standartlarını yükseltmek için belirli bir program dahilinde çalışmalar yürüttüklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "İlçemizin 60 mahallesine eşit hizmet etmek için mücadele eden gerek Kula Belediyesi ekipleri gerekse Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri koordineli bir biçimde çalışmalarına devam ediyor. Mahallelerimizin hepsine eşit bir biçimde hizmet etmeye çalışan ekiplerimiz sorunların öncelik sırasına göre iş planı düzenliyor. Her mahallemiz ve bu mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın gündelik hayatta yaşadıkları sorunları tek tek çözerek hayat standartlarını yükseltmeye gayret ediyoruz. Bu çalışmalarda gayretle hizmet eden gerek Büyükşehir Belediyesi personellerimize gerekse Kula Belediyesi personellerimize teşekkür ediyorum" dedi. Mahalle Muhtarı Vahit Yılmaz ise yapılan hizmetlerden dolayı Kula Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Muhtar Yılmaz; "Mahallemizin temel geçim kaynaklarının başında hayvancılık yer almaktadır. Hayvan sürülerimiz arazimizde otlatılırken en büyük sorun sulamaydı. Yapılan iki adet hayvan sulama göleti sayesinde bu sorunumuz ortadan kalkmış oldu. Çalışmada emeği geçen Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerine, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum" dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu