Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.07.2015 16:30

Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında hain pusu sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş İsmail Yavuz, memleketi Salihli’de son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze törenine, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de katıldı.

Diyarbakır Lice’de terör örgütünün hain saldırısı soncu şehit düşen Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz, memleketi Salihli’de son yolculuğuna uğurlandı. Salihli Hamidiye Camii’nde kılınan cenaze namazına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekilleri Erkan Akçay, Zeynel Balkız, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, daire müdürleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, cenaze töreni öncesinde şehit Yavuz’un eşi Birsen Yavuz, Babası Mehmet Yavuz, çocukları ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu. Manisa Müftüsü Sinan Cihan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş İsmail Yavuz, Kabazlı Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verilmek üzere gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu