Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.07.2015 13:48

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Konya’da 2’ncisi düzenlenen Uluslararası Sema Gösterileri’ne 25 semazen ile katılan Manisa Semazenler Derneği’ne otobüs desteği sağladı. Dernek Başkanı Musa Akçay, destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Sivil toplum kuruluşlarına ve spor kulüplerine araç desteği sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi bu hizmetine, Konya’da 2.si düzenlenen Uluslararası sema gösterilerine katılan Manisa Semazenler Derneği ile devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi 2. Uluslararası Sema gösterilerine 25 semazen ile katılan Manisa Semazenler Derneği grubuna 2 otobüs desteği sağladı. Destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Manisa Semazenler Derneği Başkanı Musa Akçay, “Manisa Semazenler Derneği’nin 25 semazeni ile birlikte Konya’da düzenlenen 2. Uluslararası Sema gösterilerine katıldık” dedi. Konya gibi semazeni ile bilinen bir kentte Manisalı semazenler olarak gösterilerde sahneye çıkmanın büyük bir gurur olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Musa Akçay, kültürel ve sosyal etkinliklerin her zaman destekçisi olan, kültürel değerlerin yaşaması için elinden gelen her türlü yardımı ve hizmeti yapmaya çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine çok teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu