Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.07.2015 11:16

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Manisa için yürütülen çalışmalarda sivil toplum örgütlerinin düşüncelerine de önem verdiklerini belirten Başkan Ergün, bu nedenle sık sık ilgili kuruluşların temsilcileriyle bir araya geldiklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Kent Parkı Kanyon Kafe’de bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle buluştu. Düzenlenen akşam yemeğine Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire katıldı. Bu tür toplantılarda sık sık ilgili sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın gelişimi için ortaya konulan ve konulacak olan projelerde sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine de önem verdiklerini söyledi. Başkan Ergün, davetine katılan başkanlara da teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu