Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.07.2015 16:15

MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre ilçesindeki mahallelerde başlatılan çalışmalarla adeta harabeye dönüşen yerleşim birimleri yeniden can buldu. Gündüz tarla işine giden vatandaşlar akşam geldiklerinde evlerinin duvarlarının, kapı ve pencerelerinin boyandığını ve eskisinden çok farklı bir manzara ile karşılaştıklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla eski adıyla köy, yeni adıyla Yunusemre ilçesine bağlı mahallelere güzel bir görünüm kazandırma çalışmaları son hızla devam ediyor. Karaveliler Mahallesi’ni canlandıran ve adeta yeniden şahlandıran boya badana ve temizlik çalışmalarının kendilerini oldukça memnun ettiğini belirten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Pankart Açtılar

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün mahallelerine kazandırdığı hizmetlerden dolayı mutlu olan vatandaşlar pankart açarak Başkan Ergün’e teşekkür etti. “Cengiz Başkan, Yok Böyle Bir Hizmet Var ol” diye pankart açan vatandaşlar mutluluklarını gizleyemedi.

Allah Ondan Razı Olsun

Karaveliler Mahalle Muhtarı Cavit Avcı; Mahallemiz önceden böyle değildi. Boya badana hala devam ediyor. Şu anda mahallemiz çok güzelleşti. Büyükşehir Belediyesi’nden ve Başkan Cengiz Ergün’den çok memnunuz. İnsanlar gündüz işe gidiyor, akşam evlerine bir geliyor, evi boyanmış, badana olmuş, kapısı boyanmış. Herkes çok memnun.

Cennet Budak; Köyümüz için çok güzel bir iş oldu. Allah razı olsun. Cengiz başkana çok teşekkür ederim.

Çetin Akçaman; Köyümüz çok güzel oldu. Şehire uyum sağlıyoruz, şehir gibi olduk. Her yer boyanıyor. Eskiden hiç böyle bir hizmet görmedik.

Ramazan Budak; Pencerelerimiz boyandı, duvarlarımız badana oldu, başkanımızdan çok memnunuz, süper bir çalışma oldu.

Hamide Avcı; Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun, duvarlarımız kireçlendi, birde boyanıyor. Temizlik çok güzel. On numara beş yıldız bir iş oldu.

Nesrin Budak; Mahallemiz çok güzel oldu, evlerimiz çok güzel oldu, çok teşekkür ederiz, boya badana ile evlerimiz daha temiz bir görünüme kavuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu