Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.07.2015 18:47

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası içinde yer alan ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın eş finansmanlı desteğiyle yapılan Manisa TSO Kongre Salonu düzenlenen törenle açıldı.

Geçtiğimiz aylarda hizmete giren Manisa Ticaret ve Sanayi Bülent Koşmaz Hizmet Binası içerisinde bulunan ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın finansman desteğiyle tamamlanan Kongre Salonu’nun da açılışı yapıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, MTSO Başkanı Adnan Erbil, MTSO Meclis Başkanı Hayati Dolman, CBÜ Rektör Yardımcı Prof. Dr. Birol Kovancılar, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ilçe oda başkanları ve davetliler katıldı. Açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış töreninde konuşan MTSO Başkanı Adnan Erbil, son günlerde yaşanan terör olaylarını lanetlerken, terör olaylarında hayatını kaybeden Şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Bir biri ardına gelen şehit haberleri ile buruk bir açılış gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Erbil, ‘Erteleyemediğimiz bu açılışımızı, buruk ve hüzünlü bir şekilde gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Manisa’ya Modern Salon Kazandırdık

Manisa’ya eksikliği duyulan modern bir Kongre Salonu kazandırmanın mutluluğu ve heyecanı içinde olduklarını ifade eden Başkan Erbil, ‘İçerisinde bulunduğumuz Kongre Salonu Zafer Kalkınma Ajansı’na sunmuş olduğumuz proje kapsamında, ajansın eş finansman desteği ile inşa edilen Manisa’nın en modern salonudur. Projemiz 17 Haziran 2014 tarihinde başlamış ve 14 ay gibi bir sürede 17 Ağustos 2015 tarihinde nihai olarak tamamlanmıştır. Salonumuz Zafer Kalkınma Ajansı’nın ‘Turizm, enerji ve çevre altyapı mali destek programı kapsamında Ajans’ın 415 bin 907 TL eş finansmanlı hibe desteği ile toplam 831 bin 814 TL’ ye tamamlanmıştır” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından törene katılan protokol üyeleri Manisa TSO Kongre Salonu’nun açılış kurdelesini hep birlikte kesti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu