Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.07.2015 19:52

DİYARBAKIR’ın Çınar ilçesinde hain terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden Polis Memuru Mehmet Uyar, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehidin gözü yaşlı eşi Nedime Uyar’a başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Gözyaşlarının sel olup aktığı cenaze töreninde Salihli, bir hafta içinde ikinci evladını kaybetmenin hüznünü yaşadı.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde devriye görevi yaparken vatandaşların soru sorması üzerine araçtan inen ve bu sırada silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan 30 yaşındaki polis memuru Mehmet Uyar, memleketi Salihli’de törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Milletvekilleri Erkan Akçay, Zeynel Balkız, Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi ve binlerce vatandaş katıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehidin gözü yaşlı eşi Nedime Uyar’a başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. 4 aylık hamile olduğu öğrenilen acılı eş Uyar, güçlükle ayakta durabildi. İl Müftüsü Sinan Cihan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Mehmet Uyar, gözyaşları arasında toprağa verildi. Gözyaşlarının sel olup aktığı cenaze töreninde Salihli, bir hafta içinde ikinci evladını kaybetmenin hüznünü yaşadı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu