31.07.2015 12:05

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, günün yorgunluğunu Ulutupe Sosyal Tesisleri’nde verdiği çay molasıyla attı. Burada Manisalılarla sohbet etme imkânı da bulan Başkan Ergün’e, vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan eşsiz Manisa manzaralı Ulutepe Sosyal Tesisleri nedeniyle teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesinde bulunan Ulutepe Caddesi’nde hizmete sunulan Ulutepe Sosyal Tesisleri, havaların ısınmasıyla birlikte büyük ilgi görmeye başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Ulutupe Sosyal Tesisleri’ni ziyaret ederek burada çay molası verdi. Başkan Ergün’e, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç da eşlik etti. Ulutupe Sosyal Tesisleri’nde eşsiz Manisa manzarasında çay molası veren Başka Ergün, burada vatandaşlarda sohbet etme imkânı da buldu. Kente kazandırılan yeni sosyal alan Ulutepe Sosyal Tesisleri nedeniyle memnuniyetini ifade eden vatandaşlar, eşsiz Manisa manzarasıyla ferah bir sosyal alana daha kavuşmuş olduklarını belirttiler.