Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.07.2015 14:42

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir-Ankara karayoluna alternatif oluşturmak için Eski Manisa Yolu’nda başlattığı asfaltlama çalışmaları devam ederken, MASKİ ekipleri de altyapı çalışmalarına hız verdi. Eski Manisa Yolu’nda altyapı ve yüzey çalışmalarının aynı anda sürdürülmesi vatandaşları oldukça memnun etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, Turgutlu Eski Manisa Yolu’nda başlatılan asfaltlama çalışmalarının yanı sıra MASKİ ekipleri de altyapı çalışmalarına start verdi. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, yolun yağmur suyu drenaj hattının çalışmalarına başladı. Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Kanalizasyon Dairesi yetkilileri, Eski Manisa Yolu’nda 400 metrelik yağmurlama hattının yapılacağını söyledi. Yağmurlama hattının 200 metresinin ekipler tarafından döşendiğini belirten yetkililer, 6 adet yağmurlama ızgarasının çıkarıldığını belirtti.

Vatandaşlar Çalışmadan Memnun

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından Eski Manisa Yolu’ndaki çalışmalar takdirle karşılandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet standardının diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini belirten vatandaşlar, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu