31.07.2015 16:41

MANİSA Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gölmarmara 2. Bölge İtfaiye Amirliği yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Otobüs terminali içindeki hizmet biriminin tamamlandığını belirten Gölmarmara Koordinatörü Mücahit Tünay, yeni hizmet binasının Gölmarmara halkına hayırlı olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri Gölmarmara ilçesinde yeni hizmet noktasında konuşlandı. Gölmarmara otobüs terminalinde oluşturulan hizmet binasının araç, gereç, ekipman ve personelin oluşabilecek yangın ihtimallerine karşı anında müdahale edebilmeyi kolaylaştırdığını belirten Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Mücahit Tünay, “Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gölmarmara 2. Bölge Amirliği yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Yangınlara anında müdahalede dünya standardının altına inen itfaiyemizin, bundan sonraki süreçte de adından başarıyla söz ettireceğine inanıyorum” diye konuştu.