Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.08.2015 15:44

MANİSA’da eğitim camiasının sorunlarının çözümünde önemli görevler üstlenen, sendikal faaliyetleri ve açıklamalarıyla her kesimin sevgisini kazanan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Kadir Recep Varlıakman, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti. Varlıakman için sendika önünde düzenlenen törende gözyaşları sel oldu.

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama gözlerini yuman Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Kadir Recep Varlıakman, sendika binası önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç, siyasi parti temsilcileri, sendika üyeleri, öğretmen arkadaşları, ailesi, sevenleri ve yakınları katıldı. gözyaşlarının sel olup aktığı törende Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Varlıakman ailesine başsağlığı ve sabırlar diledi. Dava arkadaşını son yolculuğuna uğurladığını ifade eden Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç de, gözyaşlarına hakim olamadı. Varlıakman’ın naaşı, sendika binası önünde gerçekleştirilen törenin ardından defnedilmek üzere Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesi’ne gönderildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu