Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.08.2015 15:52

İL genelinde yaşayan engelli vatandaşların toplumsal hayata katılımını kolaylaştıran hizmetleriyle dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelsiz yüreklerin gülen yüzü oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların umudu olmaya devam ediyor. Engelli vatandaşların toplumsal hayata daha kolay adapte olabilmesini amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Sarıgöl ilçesi Alemşahlı Mahallesi’nde yaşayan Sevgi Acun’a akülü araç hediye etti. Akülü aracın teslimatında Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Sarıgöl Koordinatörü Akif Kılıçaslan, Sarıgöl Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kelleci, Mehmet Akbay ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk yer aldı. Kendisine hediye edilen aracı gören Sevgi Acun’un mutluluğu yüzünden okundu.

Onların Hayatını Kolaylaştırmalıyız

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik hizmetlerine önem verdiğini belirten Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, dezavantajlı grupları hayatın akışına entegre etmeyi amaçladıklarını belirterek, “Sevgi daha 14 yaşında. Doğuştan gelen fiziksel yetersizlikleri var. Onun hayatını bir nebze kolaylaştırmak için kendisine bu akülü aracı hediye ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün destekleriyle her zaman bu tür çalışmaların içinde olacağız. Sevgi’nin yüzündeki tebessüm, bizim en büyük mutluluğumuz” diye konuştu. Kendisine armağan edilen akülü aracı görünce oldukça mutlu olan Sevgi Acun, kendisine yardım eli uzattığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu