Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.08.2015 22:03

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin Ağustos Ayı Meclis toplantısında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yaptırılan Bülent Koşmaz Fen Lisesi’nin ferforje korkuluk ve çevre duvarları ile asfaltını yapma kararı alındı. Oy birliği ile alınan kararla ilgili değerlendirmede bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kararın ve yapılacak çalışmaların hayırlı olmasını temenni etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı Meclis toplantısı Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın, Bülent Koşmaz Lisesi’nin ferforje korkuluk ve çevre duvarlarının yapılması ile ilgili teklifi de görüşüldü. Teklif ile ilgili konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Değerli ağabeyimiz Bülent Koşmaz adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yaptırılan Fen Lisesi var. Orada ferforje korkuluk ve çevre duvarlarının yapımı söz konusu. Burada Ticaret Odası ve Sayın Valimizle yapmış olduğumuz görüşmelerde Yunusemre Belediyesi’nin mevcut alan içerisinde taş ve peyzaj bakımını üstlendiği bana iletildi. Bu durumda Büyükşehir olarak da biz bütün çevre duvarlarını ve ferforje korkuluklarını yapma noktasındayız. Önemli olan orada o hizmeti kazandırmak. Yeni eğitim-öğretim döneminde de bu çalışmaları yetiştirme hedefindeyiz” dedi. Konuşmaların ardından oylanan teklif meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Adı otoparkta ölümsüzleştirilmişti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski başkanlarından olan merhum Bülent Koşmaz adını yaşatmak için geçtiğimiz aylarda da Emekliler Parkı’nın bulunduğu bölgeye yapılan 400 araçlık otopark ve üzerine yapılan parka da Bülent Koşmaz’ın adını vermişti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu