Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.08.2015 17:42

Bu sezon Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’a esnafın desteği sürüyor. Mozaik Pastanesi sahibi Hamit Uluç’un verdiği kahvaltıya konuk olan teknik heyet ve futbolcular, Pazar günü Mümin Özkasap Tesisleri’nde oynanacak olan Sancaktepe mücadelesi öncesinde moral depoladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesporlu teknik heyet ve futbolcular, Mozaik Pastanesi sahibi Hamit Uluç’un verdiği kahvaltıya konuk oldu. Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Etiz’in de yer aldığı kahvaltıda futbolcular ve teknik heyet hafta sonu oynanacak olan Sancaktepe mücadelesi öncesinde moral depoladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’a Spor Toto 3. Lig’de başarılar dileyen esnaf Hamit Uluç, “Sancaktepe mücadelesinde takımımıza güveniyorum. Pazar günü sahadan 3 puanla ayrılacağımıza olan inancım tam” diye konuştu.

Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz

Pazar günü oynanacak olan Sancaktepe maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Teknik Direktör Hakan Şapçı ise, verilen kahvaltının kendilerini mutlu ettiklerini dile getirerek, “Manisa esnafının yanımızda olması bizleri sevindiriyor. Taraftarlarımızı mutlu etmek için sahada elimizden geleni yapacağız” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu