22.08.2015 15:46

GEÇTİĞİMİZ sezon Bölgesel Amatör Lig’i şampiyon tamamlayarak 3. Lig biletini kapan Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonun ilk maçında evinde Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek. Tüm taraftarları Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak maça davet eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, yeni sezona 3 puanla başlayıp, sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşamak istediklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig’in yeni temsilcisi Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonun ilk maçında Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşacak. Dün son antrenmanını yaparak, maç saatini beklemeye koyulan temsilcimiz sezona 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor. 23 Ağustos Pazar günü saat 17.30’da Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor-Sancaktepe Belediyespor maçını Eskişehir bölgesinden Hüseyin Yıldırım yönetecek. Pazar günkü maça tüm taraftarları davet eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, “Yeni sezona mutlak 3 puanla başlamak istiyoruz. İnançla ve azimle geldiğimiz bu noktada hedefimiz her zaman şampiyonluktur. Evimizdeki ilk maçımızda taraftarımızın da desteğini alarak sezona iyi başlayıp, ligi şampiyon tamamlamak tek hedefimiz. Tüm Manisalıları Pazar günkü maça davet ediyor, stadı şölen yerine çevirmelerini istiyoruz” dedi. Teknik Direktör Hakan Şapçı da, takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, Pazar günkü maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyledi.