Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.05.2011 17:15

Manisa Belediyesi’nin Hafsa Sultan Mahallesi Bahtiyar Tosunbaş Bulvarı’nda hayata geçirdiği ve önümüzdeki günlerde çimlendirme çalışmasının da yapılacağı sosyal yaşam alanında, peyzaj düzenlemeleri büyük ölçüde tamamlandı. Yeşillendirme çalışmalarının da yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Hafsa Sultan Mahallesi’nin adına yakışır bir sosyal yaşam alanına kavuştuğunu söyledi.
Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Hafsa Sultan Mahallesi Bahtiyar Tosunbaş Caddesi’nde yapımı büyük ölçüde tamamlanan sosyal yaşam alanında inceleme yaptı. Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar ve Azmi Açıkdil’in de katıldığı mahalle ziyaretinde, atıl durumda bırakılan alanın vatandaşların hizmetine sunulduğunu ifade eden Başkan Ergün, hizmetin devam edeceğini söyledi. Hafsa Sultan Mahallesi’nde yapılan Sosyal Yaşam Alanı’nın içerisinde Büfe Manav Projesi’nden, koşu parkuruna ve çocuk oyun alanlarına kadar birçok ayrıntının düşünüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Her mahallede halkımızın ailesiyle birlikte hoşça vakit geçireceği alanlar yaratma amacındayız. Bunun bir örneğini de Hafsa Sultan Mahallesi’nde yaptık. Mahallemize hayırlı olsun” dedi. Hafsa Sultan Mahallesi’ni ziyaretinde vatandaşların sorunlarını da dinleyen Başkan Ergün, özellikle bayanların spor aleti konusundaki isteklerinin de yerine getirileceğinin sözünü verdi.

Halit Görgülü Lisesi’nin Çevre Düzenlemesi Yapılacak

Bahtiyar Tosunbaş Caddesi’nde önümüzdeki günlerde başlayacak olan kaldırım yenileme ve asfaltlama çalışmalarıyla birlikte Halit Görgülü Lisesi’nin etrafında bulunan alanın da çevre düzenlemesinin yapılacağını müjdeleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Amacımız bu bölgenin canlanmasını sağlamak ve Manisa’ya yakışır bir hale getirmek. Bugüne kadar yapılan çalışmalarla Hafsa Sultan Mahallesi adına yakışır bir konuma getirildi. Bahtiyar Tosunbaş Caddesi’nde yapacağımız çalışmaların da tamamlanmasıyla mahallenin diğer cadde ve sokaklarında da çeşitli çalışmalar yapacağız. Diğer mahallelerde olduğu gibi burada da yolları, kaldırımları bozuk cadde ve sokak kalmayacak” dedi.
07.05.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu