01.09.2015 13:42

YARGI camiasının toplu izin kullanması anlamına gelen ve 20 Temmuz’da başlayan adli tatilin sona ermesi ile Manisa Adli Yılı törenle açıldı. Manisa Adliye Sarayı’nda düzenlenen törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ziya Elmalı da katıldı.

Manisa Adli Yılı açılışı, Adliye Sarayı bahçesinde düzenlenen törenle gerçekleşti. Törene Manisa Milletvekilleri Zeynel Balkız, Tur Yıldız Biçer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı, Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehtap Caynak, Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan ve adli personel katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Adliye bahçesinde bulunan Atatürk büstüne çelenklerin sunulmasıyla devam etti. Çelenk sunumunun ardından törene katılanlar, yine adliye bahçesinde düzenlenen kokteylde bir araya geldi.