Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.09.2015 17:59

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 15 ilçede görev yapan MASKİ sorumlularına yönelik olarak bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Mevzuat yönünden bilgilendirmede bulunulan toplantıda ayrıca vatandaşlardan gelen şikayetlerin çözümünün en hızlı şekilde yapılması gerektiği belirtildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde ilçelerde görev yapan MASKİ sorumlularına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen Başkanlığı’nda yapılan toplantıda Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak, İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Mustafa Parmaksız ile Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz yer aldı.

Sorunlarını dinledi

İlçelerde görev yapan MASKİ sorumluları ile her ay rutin olarak toplantı gerçekleştirdiklerini dile getiren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, toplantıda mevzuat yönünden bilgilendirmelerde bulunduklarını söyledi. MASKİ sorumlularının sıkıntılarını da dinleyen Bilgen, vatandaşa karşı nazik ve kibar bir şekilde hizmet verilmesi gerektiğini ifade ederek, vatandaşlardan gelen şikayetlerin çözümünün en hızlı şekilde yapılması talimatını verdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu