Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.09.2015 14:17

MANİSA’da çevre sorunlarının önüne geçebilmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından istişare toplantısı düzenledi. Hafriyat, katı atık ve hava kirliliğinin kontrolü gibi konuların görüşüldüğü toplantıda kentte çevre sağlığını sağlayabilmek adına çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü düzenledikleri istişare toplantısıyla kentteki çevre sorunlarını masaya yatırdı. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Çevre Şehircilik İl Müdür Yardımcısı İlknur Korkut, Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Müzeyyen Ülkü ve teknik personel katıldı. Hafriyat, katı atık ve hava kirliliğinin kontrolü gibi konuların görüşüldüğü toplantıda Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, kentte çevre sorunlarını önleyebilmek amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yapılan toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin hafriyat ve katık atık gibi çevre konularında önemli kademeler kat ettiği ifade edildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu