Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.12.2011 15:27

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Avanta Para adlı oyunu bu kez mahkumlar için sahnelendi. Oyunu izleyen Manisa ve Saruhanlı Yarı Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’nda hüküm giymiş mahkûmlar keyifli anlar yaşadı.

Michael Cooney’in yazdığı, Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yönettiği Avanta Para, bu kez mahkumlar için sahnelendi. Şehir Tiyatrosu’nda mahkumlar için düzenlenen özel seansa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım da katıldı. 2 perdelik komedi oyunu, Manisa ve Saruhanlı Yarı Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’nda hüküm giymiş olan mahkûmlara keyifli anlar yaşattı. Elektrik şirketinde çalışan Eric Swan’in işten atılmasından sonra sigorta şirketinden gelen çekleri haksız yere kullanmaya başlaması, amcasının yardımıyla çevirdiği dolaplarla inanılmaz kazançlar sağlaması, bir gün sigorta şirketinden gelen müfettiş işleri karıştırması ve Eric’in durumu kurtarmak için, hiçbir şeyden haberi olmayan Norman'ı işin içine sokmasının konu edildiği komedi oyununu mahkumlar tarafından çok beğendi. Özel seansı mahkumlara moral vermek amacıyla düzenlediklerini söyleyen Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Onların sıkıntılarını, acılarını bir nebze olsa da unutturmak amacıyla bu özel seanssı düzenledik. Bir anlamda onlara moral gecesi düzenlemiş olduk. Mahkumları burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu