14.09.2015 19:59

MANİSA Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı 2’nci oturumunda Emniyet Müdürlüğü’ne 2 adet yeni aracın bedelsiz devredilmesi kararı alındı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan TEDES işbirliği protokolü kapsamında gerçekleşen devirle ilgili konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni araçların Emniyet Müdürlüğü’ne hayırlı olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı 2’nci oturumu, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. İlk oturumun ardından kalan 9 maddenin görüşüldüğü toplantıda, kararlar oybirliğiyle alındı. Meclis’te Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan TEDES işbirliği protokolü kapsamında Emniyet Müdürlüğü’ne 2 adet aracın bedelsiz devri de görüşüldü. Madde ile ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, söz konusu işbirliği protokolü kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Emniyet Müdürlüğü’ne 2 adet Toyota Corolla marka aracı bedelsiz olarak devredeceğini söyledi. İlgili madde oybirliğiyle kabul edilirken Başkan Ergün, yeni araçların Emniyet Müdürlüğü’ne hayırlı olmasını diledi.

Hafsa Sultan Ekim Meclisi’nde

Meclis’in gündem maddeleri arasında ilk oturumda kabul edilen 1/5000 ölçekli nazım imar planının ardından 5393 sayılı Belediyeler Kanunu’nun 73. maddesine istinaden aynı alanda kentsel dönüşüm ve gelişim alanının belirlenmesi için ara komisyona havale edilen Hafsa Sultan Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi de oylandı. Konu ile ilgili İmar Komisyonu tarafından hazırlanan ve Ekim ayı Meclis Toplantısı’na kalması öngörülen rapor, oybirliğiyle kabul edildi. Tüm maddelerin oylanmasının ardından 13 Ekim’de tekrar toplanmak üzere Büyükşehir Belediye Meclisi birleşimi kapatıldı.