16.09.2015 11:41

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin mahalle olan köylerde başlattığı dış cephe boyama çalışmaları, Kula ilçesiyle devam etti. İlçeye bağlı Başıbüyük Mahallesi’nde evleri beyaza boyayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların takdirini topladı. Başıbüyük Mahallesi çalışmayla yeni yüzüne kavuşurken, Bebekli Mahallesi’nde de çalışmaların başladığı belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde başlatılan çalışmalarla mahallelerde evlerin dış cepheleri boyanıyor. Bu kapsamda Kula ilçesi Başıbüyük Mahallesi’nde de boya badana hizmetlerinin başladığı belirtildi. Başıbüyük Mahallesi’ndeki her evin kapı, pencere ve duvarları boyanırken, mahalle sakinleri ile Mahalle Muhtarı Cevdet Akkaş da ekipleri çalışmalar sırasında takip etti. Kurban Bayramı’nın yaklaştığını ve bu nedenle evlerin temizliğe ihtiyaç duyduğunu belirten Başıbüyük Mahallesi Muhtarı Cevdet Akkaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü boyama hizmetinin mahallelerine gelmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Akkaş, “Ben bu yaşıma geldim böyle bir hizmeti ilk defa görüyorum. Cengiz Ergün Başkanım ve Fen İşleri Daire Başkanım Yılmaz Gençoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Sırada Çarıkballı ile Balıbey var

Başıbüyük Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatör Şube Müdürü Önder Baştürk, program dahilinde boyama hizmetlerini gerçekleştirdiklerini dile getirerek, Başıbüyük Mahallesi’nin ardından Çarıkballı ile Balıbey Mahallelerinin de boyanacağını söyledi.