17.09.2015 15:37

TÜRKİYE Muhtarlar Derneği Manisa Şubesi, şehitlerimiz anısına lokma hayrı gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu’nun katıldığı lokma hayrında şehitlerimizin ruhlarına ithafen dualar okundu.

Türkiye Muhtarlar Derneği Manisa Şubesi, son günlerde artan terör olaylarında hayatlarını kaybeden polis ve askerlerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimiz anısına lokma hayrı gerçekleştirdi. Manolya Meydanı’nda düzenlenen lokma hayrına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Türkiye Muhtarlar Derneği Manisa Şube Başkanı Mahir Arslan, dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. MHP Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, şehitlerimizin ruhlarına ithafen dua okudu. Okunan duaların ardından vatandaşlara lokma dağıtıldı.