17.09.2015 16:00

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 26. Dönem MHP Milletvekili Aday Adayı Avukat Mustafa Uncu’yu makamında kabul etti. Aday adaylığı ile ilgili kararını verdikten sonra Baikan Ergün’ ziyaret gerçekleştirmek istediğini belirten, Uncu, “İnşaallah bu kararımız bizim için hayırlısı olur, partimize hizmet etmek için bir adım attık” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Avukat Mustafa Uncu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Aday adaylığı kararını verdikten sonra, Başkan Ergün’e ziyaret gerçekleştirmek istediğini belirten, Uncu, “Bu kararımı verdikten sonra, sizlerle paylaşmak amacıyla buradayım. Manisa’yı yaşanabilir bir kent haline getirdiniz. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu memlekete çok daha iyi hizmetler yapacağınıza herkes inanıyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu. Başkan Ergün ise, Uncu’ya aday adaylığının hakkında hayırlı olmasını dileyerek, partisine hizmet etme gayesi ile hareket ettiği için teşekkür etti. Başkan Ergün, “Sizin için ve ülkemiz için hayırlısı olsun. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.