Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.12.2011 15:47

MANİSA Belediyesi’nin Konuk Caddesi’nde başlattığı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından kısa bir zaman geçmesine rağmen kaldırımlara zarar verilmesi Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün tepkisini çekti. Araçların kaldırımlara çıkarılması nedeniyle taşların kırıldığını ifade eden Başkan Ergün, “Biz yaptığımız hizmetlere esnafımızın sahip çıkmasını bekliyoruz. Konuk Caddesi Manisa’ya yakışır bir hale getirildi. Ancak kaldırım taşlarının kırılması yapılan hizmete saygısızlıktır” dedi.

Konuk Caddesi’nde araçların kaldırım üzerine park etmesi nedeniyle taşların kırılmasına tepki gösteren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bölgede ikamet eden vatandaşların ve esnaflardan yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını istedi. Eskiyen ve Manisa’ya yakışmayan bir görüntü içerisinde bulunan Konuk Caddesi’nin kaldırımları, taş döşemeleri, yeşil kuşağı ve ışıklandırmalarıyla Manisa’ya yakışır bir hale getirildiğini ifade eden Başkan Ergün, “Yaptığımız hizmetlerle Konuk Caddesi’nde bulunan halkımızın ve esnafımızın daha iyi şartlara kavuşmasını sağladık. Ancak çalışmalar daha yeni bitmesine rağmen, kaldırım taşlarının kırılması bizi üzdü. Sonuçta yapılan kaldırımların, yolların parası yine Manisalılarımızın cebinden çıkıyor. Yapılan hizmeti korumak ve kollamak ta Manisalılarımızın görevi. Halkımızı biraz daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Taşların kırılmasını yapılan hizmete ve harcanan emeğe saygısızlık olarak görüyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu