Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.09.2015 22:03

Bayanlar Voleybol Turnavasının ikinci gününde Manisa Büyükşehir Belediyespor, Nilüfer Belediyespor ile karşılaştı. Büyükşehir’in Sultanları 1. Lig ekibi karşısında maçı 3-1 kaybetmesine rağmen, oyun karakteriyle seyircilerden tam not aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre armağan edilen dev tesislerden biri olan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nda Bayanlar Voleybol Turnuvası’nın ikinci günü de geride kaldı. Turnuvanın ikinci gününde Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Nilüfer Belediyespor karşı karşıya gelirken, diğer karşılaşmada ise Seramiksan ile Salihli Belediyespor kozlarını paylaştı. Karşılaşmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Gençlik Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı da takip etti.

Büyükşehir, Mücadelesiyle Alkış Aldı

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayarak 2.lige çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor, turnuva kapsamında Voleybol Bayanlar 1. Lig ekipleriyle mücadele ediyor. Turnuvanın ikinci gününde Büyükşehir’in Sultanları, Nilüfer Belediyespor ile zorlu bir maça çıktı. Bayanlar Voleybol 1.ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor karşısında geçen sezon olduğu gibi güçlü bir oyun karakteri sergileyen yeşil beyazlı ekip, sahadan 3-1 yenik ayrılmasına rağmen gösterdiği performansla seyircilerden tam not aldı.

Seramiksan 3-1 Salihli Belediyespor

Turnuvanın diğer maçında ise Seramiksan ile Salihli Belediyespor karşı karşıya geldi. İki ekibin mücadelesinde gülen taraf 3-1’lik skorla Seramiksan oldu.

Magnesia Kıvılcımları İzleyenleri Büyüledi

Bayanlar Voleybol Turnuvası kapsamında maç aralarında Magnesia Kıvılcımları muhteşem danslar sergiliyor. Günün ilk maçının bitiminin ardından sahne alan Magnesia Kıvılcımları 20 dakikalık gösterileriyle izleyenleri adeta büyülüyor.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu