Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.09.2015 15:38

MANİSA Büyükşehir Belediyespor ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bayanlar Voleybol Turnuvası, 3. gün maçlarının oynanmasının ardından sona erdi. Birbiriyle kıyasıya mücadele eden 4 takım turnuvanın son gününde çektirdiği hatıra fotoğrafı ile sporun sevgi, barış ve kardeşlikten oluştuğunu tüm seyircilere bir kez daha hatırlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sporseverlere armağan ettiği Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu, ilk önemli turnuvasından başarıyla ayrıldı. Turnuvanın son gününde Manisa Büyükşehir Belediyespor-Seramiksan, Salihli Belediyespor-Bursa Nilüfer Belediyespor karşılaşmaları oynandı. Karşılaşmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Gençlik-Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı ve Manisalı voleybol severler izledi. Günün ilk maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor-Seramiksan karşılaşması oynandı. İki ekibin zorlu mücadelesinde kazanan taraf 1-3’lük skorla Seramiksan oldu. Turnuvanın son maçında ise Salihli Belediyespor-Bursa Nilüfer Belediyespor karşılaşması oynandı.

Ustamehmetoğlu’ndan Sporculara Başarı Dileği

Manisa Büyükşehir Belediyespor öncülüğünde gerçekleşen turnuva fair-play örneklerinin sıkça yaşandığı maçlara sahne oldu. Bunun yanı sıra 4 takımın sporcuları ve antrenörlerinin bir arada olduğu hatıra fotoğrafı da turnuvanın güzel anılarından biri oldu. Bu sırada parkeye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da sporcuları kırmayarak, fotoğrafta yer aldı. Turnuvaya katılımlarından dolayı takımları tebrik eden Ustamehmetoğlu, sporculara da performanslarından dolayı başarı dileğinde bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu