Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.09.2015 18:12

İL genelinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik, bakım, onarım ve boyama hizmetlerine hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına Turgutlu, Demirci ve Kula ilçeleriyle devam etti. Bayram öncesi yapılan çalışmalar, vatandaşların da takdirini topladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde bulunan mezarlıklarda başlattığı temizlik çalışmaları hızla devam ediyor. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalar Turgutlu, Demirci ve Kula ilçelerinde devam etti. Demirci merkezde yer alan özellikle kış aylarında kabir ziyareti ile cenaze defini sırasında yolların çamurlu halinin de ortadan kaldırıldığını söyleyen Demirci Koordinatörü Kazım Aysan, çalışmanın Demirci için memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Turgutlu’da yoğun çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Kurban Bayramı öncesinde Turgutlu mezarlıklarında da boyama, budama ve temizlik çalışmaları yürütüyor. Mezarlıklarda periyodik olarak gerçekleştirilen çalışmalara bayram öncesinde hız verilirken, Turgutlu merkezdeki eski ve yeni mezarlık başta olmak üzere Derbent, Urganlı, Dalbahçe ve Akçapınar mahallelerinin de mezarlık içi temizlik, boyama, budama ve mıcırlama çalışmaları ekipler tarafından sürdürülüyor.

Kula’da çalışmalar tamamlandı

Kula Asri Mezarlığı’nda da yaklaşan Kurban Bayramı ziyaretleri için son hazırlıklar tamamlanarak ziyaretçilerini bekliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlıkları tamamlanan mezarlıklar gerekli çalışmaların ardından bayram süresinde vefat etmiş yakınlarını ziyaret etmek isteyen misafirlerini beklemeye başladı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da, yaşanabilecek sorun ve sıkıntıların önceden alınacak tedbirleri hakkında Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Kula Sorumlusu Onur Eroğlu ve Kula Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu'dan bilgi aldı.

Vatandaşlar çalışmadan memnun

Yıllardır bakımı yapılmamış mahalleye dönüşen köy mezarlıklarının Büyükşehir Belediyesi tarafından bakım ve temizlik çalışması yapılmasıyla mezarlıkların huzur veren bir görünüme kavuştuğunu dile getiren vatandaşlar, kabir ziyaretlerini artık daha temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirdiklerini belirterek, gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu