Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.09.2015 19:19

İL bütününde cami aydınlatmalarıyla, ibadethanelerde yenileme yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesine bağlı Alanyolu Camii’nde aydınlatma çalışmasını tamamladı. Yenilenen yüzüyle gece farklı bir görünüm kazanan camide yapılan çalışma, Alanyolu sakinleri tarafından beğeniyle karşılandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde bulunan tüm camilerin aydınlatmasını yaparak, camilere yepyeni bir görünüm katıyor. Bu kapsamda yaklaşık 2 haftadır Köprübaşı ilçesine bağlı Alanyolu Camii’nde aydınlatma çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, caminin aydınlatmasını tamamladı. Yenilenen yüzüyle cami ışıl ışıl olurken, çalışma vatandaşlar tarafından da beğeniyle karşılandı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu