Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.09.2015 11:17

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde gerçekleştirdiği kilit parke taşı uygulaması ve evlerin dış cephe boyamaları ile vatandaşların yüzünü güldürdü. Kısa sürede aşama kaydedilen çalışmalar, vatandaşları mutlu etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü, kilit parke taşı döşemesi ve evlerin dış cephelerinde yürüttüğü boyama işlemleri Sarıgöl ilçesinde de start aldı. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Afşar ve Bereketli Mahallelerinde boya-badana işlerini tamamladı. Tırazlar Mahallesi’nde de başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. Evlerinin Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından boyanmasının, memnuniyet verici olduğunu belirten vatandaşlar da kısa sürede evlerine renk getiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kilit Parke Taşı Döşemeleri Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hız verilen kilit parke taşı döşemeleri Afşar Mahallesi’nde devam ediyor. Kilit parke taşı döşenmesiyle, yolların standarda kavuştuğunu ve toz topraktan kurtulduğunu ifade eden mahalle halkı, hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Ahmetağa’ya Hem Parke Taşı, Hem de Badana Yapılıyor

Sarıgöl ilçesi Ahmetağa Mahallesinde de çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalleye kilit parke taşı döşedi. Kilit parke taşı uygulamasının ardından, mahalle evlerini de boyayan ekipler, mahalleye yeni bir renk getirdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu