28.09.2015 14:55

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve MASKİ personelinin Kurban Bayramı’nı kutladı. MASKİ personeli ile çalışma yerlerinde tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayan Genel Müdür Koç, MASKİ personelinin yanı sıra MASKİ Yarhasanlar hizmet binasına işlem yapmak üzere gelen vatandaşların da bayramını tebrik etti.

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ bünyesinde hizmet veren personelle bayramlaştı. Genel Müdür Yakup Koç’a Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ve Erdal Nohutçu da eşlik etti. İlk olarak MASKİ hizmet binasında görev yapan personeli ziyaret eden Genel Müdür Koç, personelle sohbet etme fırsatı da buldu. Koç, personelle tek tek tokalaşarak Kurban Bayramı’nı tebrik etti. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ardından MASKİ Yarhasanlar hizmet binasını da ziyaret ederek orada çalışan personel ile bir araya geldi. Daire Başkanları ve MASKİ personelleri ile de bayramlaştı.

Manisalıların da bayramını kutladı

MASKİ Yarhasanlar hizmet binasına işlem yapmak üzere gelen vatandaşlarla da bir araya gelen Genel Müdür Yakup Koç, vatandaşlarla da sohbet etme imkanı buldu. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Koç, tek tek tokalaşarak Kurban Bayramı’nı kutladı. Manisalılarda Genel Müdür Yakup Koç’a MASKİ ile ilgili görüşlerini dile getirerek Manisa’ya yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>