Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.09.2015 21:52

MANİSA Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, 54 yaşında hayata gözlerini kapatan Turgutlu Belediye Meclis Üyesi Nurgül Fidan'ın evine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Acılı eş Bülent Fidan'a başsağlığı dileyen Memiş, Fidan’ın yakınlarına da sabır diledi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kanser riski nedeniyle tedavi gören, durumu ağırlaşınca yoğun bakımda gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Nurgül Fidan’ın Ergenekon Mahallesi Şehit Bülent Ortaç Sokakta bulunan evine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Memiş'e Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatoru İbrahim Kutar da eşlik etti. Sokağa kurulan taziye çadırında Fidan'ın eşi Bülent Fidan ve yakınlarının acısını paylaşan Memiş, "Her ölüm zamansızdır. Kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Nurgül Fidan hanımefendinin mekânı cennet olsun. Sizlere de sabırlar diliyorum" dedi. 54 yaşında hayata gözlerini yuman Nurgül Fidan, Turgutlu Belediyesi Meclis Üyesi ve Turgutlu OSB Yönetim Kurulu Üyeliği yapıyordu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu