Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.09.2015 15:26

Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybeden Turgutlu Belediye Meclis Üyesi Nurgül Fidan, Pazar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından acı ve hüzün içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Fidan’ı son yolculuğunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de yalnız bırakmadı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kanser riski nedeniyle tedavi gören Turgutlu Belediye Meclis Üyesi Nurgül Fidan durumu ağırlaşınca yoğun bakımda gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen 54 yaşında hayata gözlerini yumdu. Merhume Fidan’ın Turgutlu Pazar Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Manisa Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Erkan Akçay, MHP Milletvekili Adayları Mehmet Memiş, Engin Kabadağ ve Cemal Murat Erim, belediye meclis üyeleri, partililer, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isimle birlikte Fidan’ın yakınları katıldı. Cenaze namazı öncesi Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve merhume Fidan’ın yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Merhume Fidan’ın naaşı kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlıkta toprağa verildi

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TUIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu