Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.09.2015 17:19

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) Sosyal Tesisleri’nde Soma’da görev yapan yerel medya temsilcilerini kahvaltıda konuk etti. Memiş, basın mensuplarına Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede geride kalan sürede yaptığı hizmetler ve önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Soma’da yerel medya temsilcileriyle bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Soma Koordinatörü Salih Oğuz Belgül, MHP Soma İlçe Başkanı Vedat Erdem ve SEAŞ ekibi de yer aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Memiş yerel medya temsilcilerine Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede geride kalan sürede yaptığı hizmetler ve önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. MASKİ’nin Soma ilçesinde çok fazla hizmet yapmadığı iddialarına içten bir şekilde cevap veren Memiş, MASKİ tarafından ilçede yapılan hizmetler hakkında da bilgiler verdi. Memiş, “İlçede içme suyu kanalizasyon yenilemesi ihalesi yapılacak yerler Göktaş Mahallesi, Hatunköy Mahallesi, Karacakaş Mahallesi, Eynez Mahallesi, Karaçam Mahallesi, Naldöken Mahallesi, Evciler Mahallesi ve Çerkez Sultan Mahallesi. Bunun yanı sıra su depoları pislik içinde, böceklere kadar her şey vardı içerisinde. Bizde Manisa genelinde ilçelerimizde bu su depolarında bakım ve onarım çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu kapsamda Soma ilçemizde de müteahhit firmaya su depolarının bakım ve onarımı için yer teslimi yapılan mahalleler, Yağcılı Mahallesi, Karaçam Mahallesi, Darkale Mahallesi ve Karakaş Mahallesi. Bunun yanı sıra ilçede, terfi hattı yenileme çalışmaları, pompa ve kademe alım işleri gibi birçok çalışmada gerçekleştiriliyor” dedi.

Çatısı çökmesiydi de taşınsaydık

Soma Terminali ile ilgili soruları da içtenlikle yanıtlayan Memiş, “Bu terminal daha yeni yapıldı. Terminalin daha dün çatısı çöktü, içine akıyor. Çevre yolu bağlantısı yok terminalin. Yeni terminale taşınılmasıyla birlikte Soma Belediyesi eski terminal binasında yeni düzenlemeler yapacakmış. Yeni terminal binasına taşınamadığımız için yapamıyormuş. Keşke yeni yapılan terminalin çatısı çökmesiydi de taşınsaydık. Terminal daha yeni bitti. Onu da Büyükşehir Belediyesi bitirdi. Böyle ucube bir durumla karşı karşıyayız” dedi.

Asfalt hedefi için hummalı çalışma

Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarını hızla devam ettirdiğini de sözlerine ekleyen Memiş, hava koşullarının elverdiği sürece çalışmanın süreceğini belirtti. Soma’da 174 kilometrelik bir asfalt atılmasının hedeflendiğini kaydeden Memiş, il genelinde 1600 kilometre satıh asfalt, 200 kilometre olmak üzere toplam 1800 kilometre asfalt çalışması yapılacağını söyledi. Genel Sekreter Memiş, il genelinde köylerin boyama çalışmalarının yapıldığını, Soma’nın köylerinde de bu çalışmanın devam ettiğini ifade etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu