Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.10.2015 18:03

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Manisa Valiliği’nde bir dizi temaslarda bulundu. Ziyarette Manisa için yapılacak projelerde kurumların güç birliği yapacağı mesajı verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Vali Yardımcıları Şerafettin Tuğ ve Sıdkı Zehin’e ziyarette bulundu. Manisa Valiliği temaslarında Memiş ve Yalçınkaya ilk olarak Vali Yardımcısı Şerafettin Tuğ ile bir araya geldi. Toplantıda kente faydalı olacak projeler hakkında görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, ikinci olarak Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin ile biraya geldi. Toplantıda Eylül ayında Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen İl İnsan Hakları Kurulu toplantısı hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Memiş ve Yalçınkaya

Manisa Valiliği temasları kapsamında son olarak Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ile görüştü. Toplantıda Manisa’yı kalkındırmak için geliştirilecek projelerin neler olduğuna değinildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu