03.10.2015 17:05

MANİSA’nın tanınmış iş adamlarından Oğuz Sümer’in oğlu Erman Sümer, Zeynep Ün ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin nikah akdini gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Zeynep ve Erman çiftini tebrik ederek, bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Manisa’nın tanınmış iş adamlarından Oğuz Sümer’in oğlu Erman Sümer ile Zeynep Ün, Anemon Otel’de gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine girdiler. Genç çifti mutlu günlerinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile eşi Şeyda Ergün, MHP Manisa Milletvekili Zeynel Balkız, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile Sümer ve Ün ailelerinin yakınları yalnız bırakmadı. Genç çiftin nikah akdini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün gerçekleştirirken, Manisa Milletvekili Zeynel Balkız, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve iş adamı Nazif Sümer de şahitler arasında yer aldılar. Nikah akdinin ardından gelin Zeynep Ün’e aile cüzdanını takdim eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, evlilikte önemli olanın birlikteliği mutluluk içinde bir ömür boyu sürdürebilmek olduğunu belirterek, “Ben her şeyden önce sizler mutluluklar diliyorum. Sevgi sadakat ister, sevgi sabır ister, sevgi emek ister, Sizleri bugünlere getiren aileleriniz gibi, sizlerin de bu ülkeye hayırlı evlatlar yetiştirmeniz bizlerin en büyük mutluluğu olacaktır. Sevgi ve saygıyı birbirinize hiçbir zaman ihmal etmeyin” diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte gelin ve damatla hatıra fotoğrafı da çektirdi.